View Single Post
Staro 03.08.2014., 19:30   #290
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova

Nije mi jasno jedno, dakle svakih 3-4 mjeseca se vrti 5-6 novih mobitela koji su u tom trenutku neki "best buy" (sad je npr Coolpad F1, ZTE Red Bull, Xiaomi Note, neki Điđini modeli itd...). I uvijek se pojavi hrpa ljudi koji žele proći nekoliko dolara jeftinije i onda se zanima (ili u najgorem slučaju i kupi bez prethodne provjere) kojekakve Slon-mobitele, "dođejeve", "ja-nov" i sl.. Ne znam vrijedi li to kasnije za*ebancije s ROM-ovima (priznajem, i na svom Lenovu sam ga mijenjao, no ne iz razloga jer nešto nije radilo), GPS-om itd..

Mali OT: moj Lenovo (A850) kroz koji dan ide novom vlasniku. Ponuđena je jako dobra cijena, dakle u cca 7 mjeseci korištenja izgubio sam (financijski) jako malo. Sad me, kao padobranca, zanima gdje mogu najpovoljnije naći MI3? Preferiram Europu, no može i daleki istok (cijena s PDV-om se podrazumijeva) ako baš moram (još nosim ožiljke od zadnje torture s Minidealom). Jednostavno mi se taj mobitel trenutno čini kao najkompletniji Kineski model koji se za neku razumnu svotu može dobiti i za koji sam siguran da će dobivati softverske nadogradnje kroz dogledno vrijeme. Dakle, NE ŽELIM mobitel kojemu moram mijenjati ROM da bi mi proradio GPS ili slične finese. Želim kompletan mobitel koji radi "out of the box" bez greške. Postoji li takav? Ovo nije provokacija, zaista pitam. Ukoliko ne nađem MI3 po nekoj popularnoj cijeni (ili se ne pojavi nikakva preporuka od vas) - okrećem se mobitelima diva iz Redmonda s Finskim pedigreom i prozorima budući da oni nude ono što trenutno tražim
Je da je star, al neo n003 radi out of box. Mane su mu uzasna nocna kamera, te neresponzovnost ekrana, koja traje 2,3 sekunde, a dogada se kada je ekran upaljen 15,20 sek a ne dira ga se.
Plusevi su ekstra baterija koja dura 7 sati sota bez ikakvih problema i odlična dnevna kamera
pokra89 je offline