View Single Post
Staro 03.08.2014., 13:44   #279
kasandro
Premium
Moj komp

kasandro's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
No dobro, ipak si ti platio taj mob i glupo je reći eventualno "zahebo sam se" to ne znam jel itko ikada rekao

Ne da je rekao, nego mu je životna misija da više nitko nikad ne kupi iNew i da jebena tvornica propadne ... u plamenu...

Došao sam da maila nekog glavonje u iNewu. Uglavnom, frajer odgovorio sutradan ista sranja kao i svi do sada samo ovaj put na dosta boljem engleskom. Da oni nisu odgovorni nego seller, ali da će mi pomoć pa nek pošaljem e-mail history. Skupio sam svu prepisku sa shopom i nekim "tehničarima" iz iNewa i priložio slike visoke rezolucije. Naravno da sam ga priupitao kako samo seller može biti odgovoran što se mobitel odljepio nakon 15 dana, što ne puni do kraja, što ne radi GPS... Dao sam mu i linkove s raznih foruma nek vidi šta ljudi pišu o njihovom proizvodu. Mobitel je skup loše sklopljenog poluispravnog hardwarea.

Izgleda da mi više nema želju pomoći jer se nije javio 5 dana

Uglavnom, s obzirom da se još uvijek pojavljuju upiti za iNew V3 i ljudi ih čak razmatraju za kupnju nije zgorega ponoviti:

iNew je smeće i izbjegavajte ga u širokom luku kao i sellera Mix-e-shop ! Samo preprodavač koji ih dobiva za siću može tvrditi da je to dobar mobitel i da će ga zadržati kao primarni (a onda ga frkne preko njuškala )