Citiraj:
Autor Ag008
Po napisanom ne bi rekao da je baterija loša, tebi je brko valjda jedini cilj napisati da je neki mobitel odron i stalno tu riječ nametati.
|
Jok, meni je cilj razbijanje privatnih biznisa, ulizivačkih reviewova i šverca. No, vratimo se elephoneu. Što, 2 sata sota i 14 sati overall nije odron po pitanju potrošnje? Ok, možda lani nije bilo, ali sada... Ne mora držat 10 sati sot i 4 dana overall, ali da nemre 3 sata izvući, sorry.
Citiraj:
Autor lutherus
@brko
uopće se ne žalim na bateriju jer je kao što već rekel, daleko bolja nego na razvikanom htc-u
kamera je sasvim ok. nije ko nikon dslr fotoaparat kak neki na ovom forumu očekuju, ipak je to mobitel. gps dela. nazvati ga odronom je greška.
|
Koliko vidim, ja nisam konstatirao ništa, nego pitam, ide li u klasu odrona ili nejde? Baterija je po mom kriteriju smeće. E sad, jel to do same baterije ili je do uređaja, ne ulazim. Ali da je to normalno, bome nije.
Jel to kak tebi ždere na 3G, meni nije žderalo na LTE

No dobro, ipak si ti platio taj mob i glupo je reći eventualno "zahebo sam se"

to ne znam jel itko ikada rekao, čak ni kupci W450-tke.
Uglavnom, sretno ti bilo i da te posluži dugo dugo.
Što se kamere tiče, da, nemoj ni slučajno uploadati ni jednu fotku, vjerovat ćemo ti na riječ da su dobre
Citiraj:
Autor pokra89
kod mene na neo je razlika 3g/wifi prilicno velika. sa samo 3g baterija moze cca 6h sot-a, sa samo wifijem preko 8.
|
Kod mene je razlika, ali ne tako velika. 3G ždere više, ali ako je signal dobar, onda skoro isto kao i wifi.