View Single Post
Staro 03.08.2014., 10:38   #5959
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nego, ont, Lumia 630, frend me pita za taj mob, a ja pojima nemam o tim mobitelima, pa da pitam nekoga ko zna. Dakle, mob bi se koristio isključivo za surfanje i slušanje muzike i fotkanje te povremno navigacija, bez sim kartice unutra, koristio bi ga kao media player.

Zanima ga što može očekivat od baterije, fotoaparata i reprodukcije zvuka u slušalicama.
IE obavlja poso jako dobro... sto se tice surfanja, problema ne bude imo...

sto se mjuza tice, 630 nema Dolby Headphone poboljsanja, niti slusalice u paketu.. pa ce sve ovisit kake ti frend sluske uzme...

od fotoaparata nek ne ocekuje cuda... vani na suncu ce fotke bit ok... al cim je losije osvjetljeno, nece...

za navigaciju bi mu trebala sim kartica unutra zbog A-GPS-a.. bez kartice ce mu vjerovatno dugo trazit GPS lock..

za bat nemam pojma sta da ti kazem... meni na 820 traje jedan dan, ali sa svim popaljenim... 630 ima nesto vecu bat. pa ako bude pazio (airplane mode).. vjerovatno 2-3 dana... mozda i vise...

al sad da odemo malo u OT.. ja u autu drzim staru Nokiu N8.. stalno je u offline modu i baterija mi drzi 2 tjedna... koristim je kao media player, jer ima ugradjeni FM transmitter... isto ima navigaciju, odlicnu kameru... ali nije bas dobra za surfanje i ima "relativno" mal ekran...

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 03.08.2014. u 10:49.
nathan.fake je offline