Tema: DayZ SA
View Single Post
Staro 02.08.2014., 09:37   #80
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Je_iga, svi to vidimo drugacije. Ja ko developer (doduse ne igara) razumijem probleme na koje nailaze. Od premalog pocetnog tima, do ogromnog trenutnog kojeg je trebalo ufurat u cijelu stvar, pizdarija s teskim odlukama gdje te trul engine koci da napravis neke stvari gdje je lakse zamijenit cijele dijelove enginea nego na starom "zalopatat" stvar.

Da mi je drago sto moram cekat i sto se davalo pusta obecanja - nije, nabijem ih s tim. Al' imao sam filing da ce doc do tocke gdje ce im arhitektura enginea zasrat motku kao sto i je. Kao da sa vilama kopas jamu, kad tad ces te vile krenut nadogradjivat u lopatu, da pojednostavimo.

S druge strane, igra stvarno izgleda bolje, craftanje lici na nesto... Fale vozila, bolji melee combat, persistent loot i fortifying/basebuilding... I jedno tovar i pol peglanja bugova. Tipkamo se za 6 mj. pa cemo vidjet ocemo hrackat ili mrmljat u bradu da lici na nes

Update: Sinoc me zombie skoro izuo iz cipela full nagearanog je nisam htio opalit metak a melee combat je govno nad govnima u kojem nekad pogodim a nisam ni ciljao, a nekad 20 swingova posred face ne napravi nista. Jedva prezivio to sranje. :-/