Nemojte da se ovo opet pretvori u wp vs ios vs android vs ne znam kaj sve ne, opet bum ja ispal kriv za sve.
Svaki user ima svoje preferencije. Meni, za office, poslovne aplikacije, rdp, ssh, vpn, facebook, outlook, wp radi odlično. Aplikacije koje nigdje drugdje ne rade tako dobro, osim eventualno viber notifikacije, ali to niti ne rabim više. Ja ovdje kad upalim vpn na 3g, to RADI. Prvi put u mom životu to RADI. Konstantno, 8h u komadu ako treba, a nekad treba. Tako da te priče kako na wp aplikacije ne rade ili ne rade dobro meni ne drže vodu. Upravo zato treba biti objektivan kad se veli "to ne radi", jer nekome ne radi viber, a nekome ne radi vpn

svaki os ima svoje mane i imat će ih uvijek, zato i nije svaki os za svakoga.
Citiraj:
Autor L31
Pa sta onda sutite sa svim tim silnim problemima?(neki koji su navedeni mi nemaju veze s problemom ali ok)
Recite da znamo svi, molio bih da jedan od vas koji spominje listu problema to i sastavi i posta ovdje
|
Jednostavno, telefon PRAVIH problema - NEMA. Zagrijavanje nije problem, jer onda bi svi telefoni egzotičnog podrijetla (ne smijem sada govoriti koji i na kojem OS-u) bili
problematični.
Također "purple ekran" je problem softverske prirode koji će biti riješen slijedećim patchom display app. Ajde to se može klasificirati kao problem.
Baterija kratko traje, od jutra do mraka, ako mob raskapaš konstantno kao ja. OK, ali nijedan drugi telefon mi nije pružio bolju autonomiju, svi su pokleknuli čim je sunce zašlo.
Drugih problema nema. Eventualno nedostatak aplikacija, ali to nije problem već stanje na tržištu. Ja imam i previše aplikacija na raspolaganju recimo

Meni je osobno jedini pravi problem previsoka cijena i odnos naših dobavljača prema HR regiji. Ali to nema veze s uređajem.