Citiraj:
Autor buljo
Ako ti je bitna samo kamera onda se jedino mozes zalit ostalim nesposobnim proizvodjacima a ne wp za nedostatke koji su normalni s obzirom na starost osa.
|
Da, WP8 seže iz doba symbiana.
Citiraj:
Autor seno
Samo mi je smijesno OS zvati fejlom ako nema ono sto tebi treba (kad procitas par puta jos smijesnije zvuci ^^). Uvijek je bilo biras sta ti treba, u slucaju WP-a on radi kak spada cim ga upalis, eh sada ko je napacen dizajnom (sto vi izgleda zovete "personalizacija" ili da ga dirate "u srce" ili ti ga mijenjate tonove svake tipke :P) to je druga prica.
|
Vučeš me za jezik i kada napišem šta mislim onda to "dodirne u srce" ljude koji su rođeni sa WP u ruci, pa abjuzaju report botun na meni.
Blaža verzija: WP nije "fail",
per se. Jednostavno kaska za konkurencijom, i to debelo.
Ne radi se tu o "mijenjanju tonova svake tipke", kako ti želiš prikazati umanjenu težinu problematike. Problemi su puno dublji, no na kraju krajeva, očito ima ljudi kojima uopće ne smeta nedostatak aplikacija, loša izvedba trenutno raspoloživih te općenito manjak mogućnosti sistema naspram drugih, a to sve skupa dobiva dodatno na težini šta je uređaj bliži "high-end" kraju spektruma, odnosno većoj cijeni. Kao npr. L930 o kojoj se trenutno raspravlja, a kojoj se u usporedbi sa S5 gubi smisao i opravdanost kupnje.
Zato bolje da ne idemo dalje, može?