View Single Post
Staro 01.08.2014., 14:27   #73
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Rukavi kosulje su ti nokat presiroki... ako imas dvije rupice za gumbe na rukavima, zakopcaj na drugu...

Sako raskopcaj, ovako izgleda ustogljeno, i izgledas malo starije... plus, na raskopcanom sakou se manje uocavaju "nedostaci" (da je vidljivo da ti nije sivano po mjeri).

Mijenjaj kravatu - ipak je maturalna vecer - zayebancija - uzmi neki zivlju boju, crvena, bordo, ljubicasta, razbij monotoniju malo...

Remen u skladu s cipelama obavezno...

I za kraj, ako ces bas bit pravi frajer, mozes i carape nekako u zajebanciju uklopit... Ja sam na jednu svadbu nosio crno odijelo, crne cipele i remen, crna uska kravata... al su mi kosulja i carape bili iste nijanse narancaste... bilo je bas mrak...

i za kraj, kad nosis odijelo moras imat nekakav stav... ne smijes se drzat ko da ti je netko natovario to na ledja... inace budes u bilo kojoj, kako god savrsena kombinacija, izgledal ko riba s biciklom. Ako se ne mozes opustit, cim lociras svoje mjesto u dvorani, skini sako i objesi ga na stolac... da ti ne smeta... jer bez sakoa je ionak casual...

e da, sad sam se sjetio... jel ti se vidi potkosulja kroz kosulju kad skines sako? ako da, to isto mjenjaj, stavi tanku bijelu majicu kratkih rukava ispod... u tom slucaju, furas kravatu do kraja veceri, nemoj bit coban pa da ti se vidi rub majice kad skines kravatu... a nemoj bi ni jos veci coban i drzat kosulju zakopcanu do grla bez kravate...

Zivio, i sretno!

EDIT: sad sam tek skuzio da nije tvoja maturalna vec promocija... no, sve gore navedeno stoji, osim kaj ces sako nosit malo duze... uglavnom osim ako nije sprovod ili ti vlastita svadba, ja sam uvijek za da boje budu malo zivlje... pogotovo kravata... ja u ormaru imam 30-ak kom i od toga su dvije crne... ostalo sve divlje boje... Mislim da je o mom nacinu razmisljanja dovoljno reci da sam se ozenio u Alan Ford carapama...

Zadnje izmijenjeno od: perich. 01.08.2014. u 14:33.
perich je offline   Reply With Quote