Tema: DayZ SA
View Single Post
Staro 01.08.2014., 14:02   #79
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Vidim da je newyxX uredno popljuje - predlažem da igraš neš drugo frende.
Sjecas li se pocetka DayZ moda(onih prvih godinu dana), dok jos nije bio previse popularan? Obozavao sam tu igru, ali naravno kad su pare u pitanju sve se uvijek zaje**... Najavljivali su i najavljivali, sve i svašta... SA je trebalo izaci u 12. mjesecu, kao samo obican temelj na kojem bi se gradila buduca igra, ali bi sve bilo otvorenu javnosti... Naravno da od toga nista nije bilo, prebacili su za kraj 1. mjeseca sljedece godine, ali se ni tad nije nista desilo, iako su se neku ljudi zaklinjali da ce igra izaci ubrzo(Narsil, ako se dobro sjecam, ali nemojte me uzimati za rijec) Umjesto da su radili na bitnim stvarima oni su isli preuredivati inventory i dodavali nove animacije zedovima... Naravno do ljeta, kad je igra izasla kao pokislo govno na kisici koje ima sadrzaja kao cigo postenja, Dean se isao penjati na Mt Everest...
Ovo je zbog cega mrzim ove smradove od developera... najavljivali su sve, dobili smo nista i oni bi jos sad mijenjali engine(FTW). Samo im je novac bitan u zivotu...
Ne hejtam igru, ali hejtam ljude koji su je napravili jer su obicna nesposobna gamad koja laze ljudima u lice i to bez imalo srama... Nista nebi volio vise od onog pocetnog DayZ-a...
newyxX je offline   Reply With Quote