View Single Post
Staro 01.08.2014., 10:31   #218
QS
Premium
Moj komp

QS's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Kud si baš izabrao najcrappy kineza u zadnjih dosta vremena? Definitivno nešto drugo a ne taj iNew. Provrti samo ovu temu pa ćeš vidjet divota a da ne pričam šta će bit ako guglaš na svjetskim jezicima(engleski, ruski, španjolski). Čak i da dobiješ dobar primjerak opet se može bolje za taj novac. Pristojno pouzdani uređaji su nabrojani u zadnjih par stranica. Coolpad F1, Dakele Small Cola, Huawei 3C, Xiaomi 1S(koji imaš za pristojnu cijenu i u EU sa 12 mj garancije) i tome slično(imaš od Dakoka par postova gdje je pobrojao solidne kandidate).
Mogu ja guglat 5 dana i opet napravit katastrofalnu gresku da potegnem iNew Googlat fala bogu znam, par svjetskih jezika znam, za sve ostalo tu je MasterCar... ovaj Google Translate

Nije caka da sam lijen (vidi kol'ko mogu drvit...), nego ima toliko informacija, oversellanih proizvoda, placenih "reviewa" i sranja koja dobijes kad povjerujes savrseno napisanoj recenziji. ugl, da ne ponavljam ono sta svi znamo - pitam da ne skitam

A postavke su gore navedene u mom postu (5 inca, kvadraticno ostar, preferably support by kolega Dakok i sl.). Nitko opet ne spominje iOcean? Bacam oko na Hongmi/Redmi i Small Colu trenutno