View Single Post
Staro 31.07.2014., 20:19   #1443
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Danas sam imao vrlo vrlo zanimljiv slučaj.

Stigao mi je novi WD Red 2TB i reko idem klonirati "stari" WD Blue od 1TB na taj novi 2TB jer sam ga napunio 90%.

I pokrenem Maricum Reflect i lagano on to klonira i nakon 2 sata završi. OK, 2TB disk nasaftan, a ovaj od 1TB spreman da ga formatiram i upotrijebim za drugu funkciju.

Kadli odjednom... WD Blue 1TB počne nešto kenjavit, ne mogu ubit particiju, windowsi se smrznu u Disk Managementu. OK, rebootam stroj, neće ni u OS ući. Pokrenem WD Diag sa Hirens Boot CD-a i ajde nekako formatiram disk. I normalno uđem u windozere.

Pokrenem Crystal Disk i HD Tune, oni izbace grešku WARNING za "Current Pending Sector" i u Quick testu u HD Tuneu izbaci jednu od onih kockica crvenu. Dakle BS vrlo vjerojatno.

Nakon toga svega, rebootam komp i probam ponovno pokrenuti WD Diag da napravim Extended fill with Zeros, kadli ono, nema diska.

Bootam u windowse i tamo disk nije inicijaliziran. Oću ga inicijalizirat i on kaže "neću, ne želim, crko sam i baci me u p***u materinu"

WD odron

Update: i idem još jednom vidjeti da se uvjerim 100% na drugom kompu, a kad onon, klik-klik-klik-zzzzzzzz-klik-klik-klik-zzzzzzzzzz-klik-klik-klik...

Ama GNJlllllll

Al ajde, gara još do 11 mjeseca ove godine, tako da je to OK

GET WELL SOON

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 31.07.2014. u 21:06.
Brko je offline   Reply With Quote