View Single Post
Staro 31.07.2014., 18:03   #6879
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova

2 windfucker

Jebote finu si ti lovu utuko u wot. Kak to da si odlucio sve istrazit?
Ha, kako se uzme...
Recimo da sam ovo do sada potrošeno na wot tamo davnih godina (tada nisam imao obitelj, sva sreća) znao spaliti na kladari kroz cca tjedan dana, u prosjeku, a kada bi bila neka veća natjecanja, lige prvaka i sl., i ranije od tih tjedan dana...sada se ta svota rastegla na tri godine, koliko (mislim) igram wot.
To je jedina lova za kojom bih mogao žaliti; ovo spomena nije vrijedno, u usporedbi...
Jedino me spašavalo to što sam uvijek znao "napraviti" novac, a da ne skrenem sa "one strane" zakona, hvala Bogu... ugl, da se ne ispovjedam tu bzvz i ne idem u OT, bio sam poprilično syeban lik ranije, i to sve jasnije uviđam kako vrijeme ide, ali i lik koji je imao jaaako puno sreće, i zahvalan sam Onome na tome.

...
nego, uživajmo mi u wot-u

EDIT: ah, sada vidim, zaboravio sam ti odgovoriti na pitanje: zašto istražiti sve?
To je bar lako. Za to je zaslužna moja opsesivno-kompulzivna karakterna crta
Neki dan sam surfao i na jednome forumu nađem naslov koji to najbolje objašnjava, a išlo je nešto tipa: "Kako sam pobijedio WoT."
Lik je sve istražio i napisao par komentara o tome, i odvalio sam, jer ne da sam se prepoznao...
Ima nas, u svakome slučaju. Pacijenti4evrr

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 31.07.2014. u 18:25.
  Reply With Quote