Citiraj:
Autor buljo
2 windfucker
Jebote finu si ti lovu utuko u wot. Kak to da si odlucio sve istrazit?
|
Ha, kako se uzme...
Recimo da sam ovo do sada potrošeno na wot tamo davnih godina (tada nisam imao obitelj, sva sreća) znao spaliti na kladari kroz cca tjedan dana, u prosjeku, a kada bi bila neka veća natjecanja, lige prvaka i sl., i ranije od tih tjedan dana...sada se ta svota rastegla na tri godine, koliko (mislim) igram wot.
To je jedina lova za kojom bih mogao žaliti; ovo spomena nije vrijedno, u usporedbi...
Jedino me spašavalo to što sam uvijek znao "napraviti" novac, a da ne skrenem sa "one strane" zakona, hvala Bogu... ugl, da se ne ispovjedam tu bzvz i ne idem u OT, bio sam poprilično syeban lik ranije, i to sve jasnije uviđam kako vrijeme ide, ali i lik koji je imao jaaako puno sreće, i zahvalan sam Onome na tome.

...
nego, uživajmo mi u wot-u
EDIT: ah, sada vidim, zaboravio sam ti odgovoriti na pitanje: zašto istražiti sve?
To je bar lako. Za to je zaslužna moja opsesivno-kompulzivna karakterna crta

Neki dan sam surfao i na jednome forumu nađem naslov koji to najbolje objašnjava, a išlo je nešto tipa: "Kako sam pobijedio WoT."

Lik je sve istražio i napisao par komentara o tome, i odvalio sam, jer ne da sam se prepoznao...

Ima nas, u svakome slučaju. Pacijenti4evrr