View Single Post
Staro 31.07.2014., 15:12   #46
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
da, prepoznajem sebe u prvoj rečenici, šta je najgore - u kariranoj košulji i trapericama sam išao na vjenčanje čak skroz bliskom rodu e pa dosta je bilo više! slično je bilo i sa maturalom večeri jednog klinca iz obitelji...

ali daj malo opširnije, mislim da nisi sve uzeo u obzir; šta znači odijela "takve" kvalitete? od kojeg je materijala? može kakva slika? dugo sam surfao netom, prije nego se odlučio na kupovinu, a kupovao sam odijelo u dućanu koji se bavi isključivo time i savjetovala me ženska koja, koliko sam vidio, dosta se kužila u to (ma da, više bih volio da me savjetovao neki muškarac, ne znam zašto, mislim da su "stručniji" ipak nekako...), redovna cijena tog odijela je bila cca. 1800kn. ako si napisao galileo da se zaobiđe - napiši i zašto?

da se ne izgubim previše u pisanju, pisali su ljudi (ili su to ipak možda djeca ) da se super odijelo nađe u C&A za 100€ (50€ gore, hlače od 30-40€) - pogledao sam i zaista se nađe, međutim, koliko to odvratno izgleda da ne pišem - ko lijepo skrojena debela vreća od smeća - plastikaner živi, čak i tako zvuči, nažalost... obišao sam i H&M (Slovenija i Italija ako se ne varam) i onaj Conbipel (Italija), u H&M prodaju sako-e za 120-160€ koji se sastoje od 50% poliestera i 50% viskoze! ni na dodir ni na izgled (okom) nisu slična ovom mom... u S.Oliveru Selection u Sloveniji naišao sam super sako-e, broja mog nije bilo, bila su dva komada po cca. 160€, predivni, oba od vune, vjerovatno bi još 100€ koštale hlače na to. U Varteks i Rio nisam htio... vjerujem da ti shopovi, poput C&A, H&M, New Yorker i slično, zaista nisu mjesto gdje bi se odijelo trebalo gledati / kupiti...

P.S. da čujem još koji komentar za cipele ove tvoje (da nemaju ove šare po sebi) bi bile savršene, ne djeluju glomazno ko moje, otmjenije djeluju i idu više "u špic"!