View Single Post
Staro 31.07.2014., 13:18   #42
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
...pozdrav ljudi, poprilično se osjećam nekomotno radi otvaranja nove teme (ne bih baš za to ) pa dopustite da dignem ovu prastaru temu (a ne bih ni na forum.hr pitao, ako me razumijete )... nije vezano za maturu ali za oblačenje jeste...

kako i neki znaju, iz teme satova, a pošto imam brzo obranu / promociju, odlučio sam sebi prvi put u životu kupiti odijelo i iskombinirati si jedan "komplet", koji će me služiti u (dalekoj, nadam se, pošto je sve skupo u PM ) budućnosti - i ne samo za ovo što sada nadolazi, već maturalne večeri, promocija, sprovoda, vjenčanja, svečanijih fešta i feštica di se traži takva obleka i to je to... od istih, koji redovito pišu u temi satova, volio bih da se jave i ovdje, jer vidim da su ljudi "stariji" - odnosno da se kuže u modu, šta / kako / zbog čega bi trebalo ovako ili onako izgledati na muškarcu.

odijelo (sako, hlače) sam nabavio, hvala bogu da je bilo na popustu, 170€, inače je 230€ - giovanni galli, u sloveniji, hlače su 100% vuna (one superbrojeve stvarno još nisam skužio, niti ne mogu pronaći - koliko je vuna "fina" - ako sam dobro skužio članak s neta dok je gornji dio, sako vanjski dio 100% vuna a unutrašnjoj lining 100% viskoza, no to je sada sve manje važno - kada se ukompletiram totalno, onda ću se poslikati s malo boljim, kvalitetnijim slikama, jer ovo sa mog huaweija ne bi imalo smisla i objesiti slike ovdje, za sve komentare - kako bi iz ovog odjela izvukao maksimum i želio bih da izgleda da je skrojen baš za mene jer mi je budućnost još važnija, i trebalo mi je odijelo (a nisam ga imao pa se sramotio), sad kad ga imam želim savršenstvo i da traje i daje

započeo bih s cipelama, znači, molim znalce u "stvar" da mi prokomentiraju sliku (mada je nezgodno uhvaćena), cipele su nove novcate, nicola benson, talijanske, ja nikada osobno čuo, stari bi mi ih dao (65 god.) a ja sam u srednjim 20-tim - konkretno šta me zanima, pošto ne želim biti "starac" - jesu li ove cipele moderne i jesu li ok za mlađe ljude? drage volje bi si kupio ali jednostavno nemam sada 100€ i više za baciti na cipele, ove su nove novcate, nenošene, ali me to malo muči - jesu li i za mlađe ljude i jesu li još uvijek "in", u modi? pod modom, mislim i na klasiku, koja je stalno u modi, odnosno košulja i krava su mi tamnijih boja, ništa nije na meni crveno/roskasto/zeleno/žuto i to mi je sasvim OK. meni je malo recimo bed šta malo više ne idu u "špic", po slici ne vidim jesu li lakirane (a nikad ih nisam vidio uživo, trebao bih po njih kod starog), te ovaj okolni "izbočeni" rub mi se nekako čini prevelikim? nemam pojma, molim za komentar!

P.S. meni su sve cipele (za odijela) ružne u principu i ne mogu se nikako "naviknuti" da baš tako, ružno, izgledaju