View Single Post
Staro 30.07.2014., 22:29   #166
darmarH
Premium

darmarH's Avatar

Datum registracije: Jun 2014
Citiraj:
Autor Marko123 Pregled postova
Poštovanje.

Dobio sam informaciju da bi mi ti mogao pomoći oko mobitela Jiayu G2f, pa ako ti nije problem ima par stvari koje bi htio znati prije nego se odlučim na kupovinu. Unaprijed zahvalan!
Za prvu silu preskoči bang, bilo je govora na temi o boljim trgovinama pa pročitaj malo..
Citiraj:
1. Hoće li mi raditi 3G na 097 mreži? Ne razumijem se baš u navedene specifikacije, vidim da piše 3G: WCDMA 900/2100MHz
Hoće, podržava i 2G i 3G mreže.
Citiraj:
2. Kakva je kvaliteta audio čipa, podržava li playback FLAC formata? Konekcija za slušalice je standardna? Kakav je zvuk kod poziva?
Proguglaj wolfson audio čip, dovoljno bude za stjecanje dojma o kvaliteti, player podržava sve formate, standardan 3.5mm izlaz, zvuk je dobar jedino treba u inženjerskim postavkama pojačati jer je po defaultu tiši.
Citiraj:
3. Kakva je kvalitata kamere i kakav je GPS, diže li se brzo i kakva je točnost, ima li dosta laga?
Za kameru pogledaj recenziju jiayu g4c u 1. dijelu iste teme, rekal bi da su tu negdje.. Gps locka n hladno za ~20sec a točnost je 14m (isprobano na dva primjerka)..
Citiraj:
4. Kakav je OS i općenito kako mob reagira u svakodnevnom korištenju, ima li naznaka za update na KitKat?
Os je dosta fluidan, jedino zna trzat kad u browseru imaš 20 otvorenih stranica i još par aplikacija popaljenih, al se u normalnom korištenju ne osjeti.. Za kitkat teško da ga budemo vidli na jiayu, tak da se ne nadaj.
Citiraj:
5. Našao sam informacije o zračenju Jiayu mobitela i otprilike dvostruko više zrači od najjačih brendova, pa me zanima, znaš li ako postoji kakva futrola koja smanjuje zračenje? Našao sam informacije o screen protectorima za ovaj mob, da smanjuju zračenje, ali to mi se nekako čini više kao marketing nego istina.. znaš li što o ovome?
Molim te da podijeliš link sa nama o zračenju jer nas ima više koje to zanima. Ne postoje futrole niti nikakva folija koja bi spriječila zračenje, to su priče za djecu, mob ne zrači kad je ugašen i kad je baterija vani.
Citiraj:
6. Općenito o ekranu, kvaliteti izrade, koliko drži baterija... bilo što što misliš da je bitno... Puno hvala!
Ekran je vrlo dobar, bilo je goora o maloj rezoluciji, ali se to ne vidi na normalnoj udaljenosti, tim više kaj je izrađen u ogs tehnologiji, mov je jako kvalitetno napravljen, nema škripanja ni reški, jedino se zna zagrijat kod naslikavanja i igrica, al to pripisujem metalom kosturu, koji brže raspršuje toplinu prema van.. Baterija drži dan i pol intenzivnog pa do 3-4 dana laganog korištenja..