View Single Post
Staro 30.07.2014., 20:43   #158
Marko123
Registered User

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor darmarH Pregled postova
Poštovanje.

Dobio sam informaciju da bi mi ti mogao pomoći oko mobitela Jiayu G2f, pa ako ti nije problem ima par stvari koje bi htio znati prije nego se odlučim na kupovinu. Unaprijed zahvalan!

1. Hoće li mi raditi 3G na 097 mreži? Ne razumijem se baš u navedene specifikacije, vidim da piše 3G: WCDMA 900/2100MHz

2. Kakva je kvaliteta audio čipa, podržava li playback FLAC formata? Konekcija za slušalice je standardna? Kakav je zvuk kod poziva?

3. Kakva je kvalitata kamere i kakav je GPS, diže li se brzo i kakva je točnost, ima li dosta laga?

4. Kakav je OS i općenito kako mob reagira u svakodnevnom korištenju, ima li naznaka za update na KitKat?

5. Našao sam informacije o zračenju Jiayu mobitela i otprilike dvostruko više zrači od najjačih brendova, pa me zanima, znaš li ako postoji kakva futrola koja smanjuje zračenje? Našao sam informacije o screen protectorima za ovaj mob, da smanjuju zračenje, ali to mi se nekako čini više kao marketing nego istina.. znaš li što o ovome?

6. Općenito o ekranu, kvaliteti izrade, koliko drži baterija... bilo što što misliš da je bitno...

Puno hvala!
Marko123 je offline