Autor Audi45
Dobro t71 je zvijer ali meni je wz132 sjeo kao budali samar, ima precizniji top, brze nisani, bolji ROF u usporedbi sa 131, ali najbolja je stvar sto ne gubi na brzini prilikom manevriranja, pa kad te MM baci medu desetke koje su trome i spore - mljac, mozes se zaletiti medu njih. par granata u mesnate guzice i bjezi. A jos je nizak i ima zaobljenu kupolu koja bounca cesto. Ili se parkiras uz bok tenka i busis ga a ovaj nema gun depresion da te spuca. Jako zabavan tenk.
Savrsen je kad se recimo HT na chok pintu prepucavaju u egalu, uletis medu njih oni se moraju okrenuti za tobom jer je top opak za LT, i pustis da tvoji ih dovrse. Sa njim je to lako izvedivo jer je brz i ima odlican ground resistance, nizak. Uglavnom svatko ima tenk koji mu pase, meni su od LTova: Wz 132 i Vk 2801 najbolji, dok sam AMXa 13 90 mrzio, tenk nije los ali meni je bio pre dosadan, spor, ubrzanje lose itd.
Svoju 121 sam istrazio preko LT linije, tenkovi su mi bili zabavniji nego t 34-1 ili t 34-2, igrao sam oba. Ali LT linija ima jednu veliku manu: na kraju dana ti si ipak scout i ovisis o svom timu daleko vise nego sa ostalim granama, mozes osvijetliti cijeli tim i drzati ga osvijetljenim ali ako pacijenti neznaju tuci sta ti vrijedi sav trud.
Koliko mi se puta dogodilo na prokhorovki da osvijetlim pol tima, ja fino skriven mogu tako cijeli dan i pacijenti u timu umjesto da ih sniajpaju, oni se zalete kako kukci na svijetlo (ahhh red tank... whee it is mine, no one else will have him, got to have red tank)i izginu kao prasci.
Vezano za FV4202
FV4202 will be turned into tier 8 premium tank, owners of the tier 10 FV4202 will most likely get the premium tank for free (!!!) the way it happened before with the T34
|