@domis - kod mene Stihl FS 40, 40, 220 i 350 rade godinama, 220 i 350 s onim normalnim ručkama kao na biciklu. Da, razlika ti je samo u ručkama, ostalo ti je isto. Vidiš, meni pak nedostaje to kaj nemrem staviti te nastavke za živicu, al opet mi nije žao kaj sam išao na 350 jer mi i kod njega ponekad fali snage kad se uzme pila i idu se sjeći mala stabala il krčit zapušteni prostori. Desi se, ja imam cca 5 ha za kosit.

I definitivno ti je lakše kositi na brijegu s onom "okruglom" ručkom nego s ovim širokim ručkama no po ravnom je obrnuta situacija. Isprobano i jedno i drugo, na kraju sam se ipak odlučio na "bicikl" ručke. No mislim da ih možeš i naknadno mijenjati. Iduća stvar koju nabavljam kad mi jedna rikne je onaj combi sistem gdje možeš staviti na motor što želiš od nastavaka.
OT:
Lijevo novčanik, samsonite vulgaris s dosta mjesta za kartice, novac, putovnicu, vozačku i prometnu. To je bio jedan od rijetkih kojeg sam uspio naći da je normalnih dimenzija a da stane putovnica u njega. U desni džep ide uglavnom sve ostalo - mobitel, ključevi, kovanice ak se nađe, isto i slušalice te žvake. Jedino ako se uzmu hlače s hrpom džepova onda je druga stvar - tu ide sve posvuda pomalo, al novčanik lijevo a mob desno. S ključevima, ofc.

Trenutno je u planu nabavka nekog multi-toola il nožića il neš slično.