View Single Post
Staro 29.07.2014., 23:31   #110
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Ček, kakav je teren u pitanju, jesi razmišljao o običnoj kosilici + trimmer, jer osobno trimmerom (Einhell) idem samo gdje ne mogu sa kosilicom - u ovom slučaju 80cm promjer noža - MTD 11.5ks pogonjenom čistim benzinom, samo sjedi i vozi.

Mislim puno mi je to trimmerom raditi, em sporije em više umori.

Što se tiče ručki, ne mogu se vidjeti da radim sa ovim R modelom gdje je samo jedna ručka, pretpostavljam da se radi kao sa klasičnom kosom, tu znam da treba imati vještine i znanja - tako da...

OT:

Trenutni EDC je mobitel, Casio G-Shock DW-5600E, čepići protiv buke, a kada se ide van posla onda ide kožni novčanik sa dokumentima, ključevi (auto + kuća) - random raspored po džepovima.

Radi čitanja ove teme i EDC blogova sljedeće što ću kupiti je jedan Victorinox (već godinama u planu), karabiner za zakačiti njega i ključeve, ide USB stick na njega također. Poslije ide neka mini LED baterija kao Olight i3 također gore te mijenjam novčanik na neki slim pošto ovi do sada ubijaju, ali u potpunosti funkcionalan kao Maxpedition Spartan.

Do sada za lampu je uskakao mobitel sa svojom LED-icom, a svako malo trebam nešto šarafati ili kidati tako da tu švicarac uskače.

Nisam trebao ni početi čitati...
tOta je offline