View Single Post
Staro 29.07.2014., 19:00   #2582
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
U subjektu uvijek stavim isto "Dostava računa za xxx/xx". I tako oduvijek. Čak mi je i sadržaj emaila isti već godinu dana. Samo mijenjam iznos i prilog.
Do sada je uvijek odgovor stigao a sada nije. Samo se nadam da ga do petka pošalju i da su uopće dobili email.
http://prntscr.com/47htkm
EDIT: Upravo 29.7.2014 CROATIA 10805 Zagreb CUV Send item to domestic location
I ja pratim IPS svakih pola sata i on kasni za oko 2-3h. Kada gledam npr u 16h ispisati će se tek ono što se događalo u 14h bez ažuiranja.
Elephone p6i je sutra kod mene doma
U subjekt stavi samo PCPxxx/xx i onda ces uvijek dobiti potvrdu o primitku maila.

Nego je li netko tko je vracao mobitel u Kinu iskoristio povrat placenih davanja?

Mogućnost povrata plaćenih uvoznih davanja, ako naručena roba ne odgovara i pošiljatelj je vrati u zemlju izvoza

Ako primatelj pošiljke robe vrati robu primljenu putem poštanskog prometa zbog oštećenja ili jer ista nije odgovarala uvjetima ugovora na temelju kojih je bila kupljena, može se u roku od 12 mjeseci od dana puštanja u slobodni promet tražiti povrat plaćenog carinskog duga. Povrat se može izvršiti pod uvjetom da roba nije bila upotrebljavana, te da se izveze iz carinskog područja Europske unije.

Zadnje izmijenjeno od: RAUL. 29.07.2014. u 19:17.
RAUL je offline   Reply With Quote