Citiraj:
Autor xulos
Nemogu napraviti mjerenja za h1tv koji nikad nije radio dobro, a net jedan radi super onda 4 dana ne radi dobro onda pukne 10 puta pa ga ja manualno resetiram pa onda opet radi dan dva dobro.Sutra bi se vratio na tcom da mogu pa makar i za 50 kn vise.
|
Džizus pa ti još nisi riješio problematiku. Ja bi skrenuo
A vidi kod mene - grmljavina prije cca mjesec dana, crkne ruter, naravno subota navečer, u utorak dobijem novi.
Sad u subotu opet grmljavinsko nevrijeme, opet zvekne grom kraj kuće i opet pregori ruter, u ponedjeljak (jučer), odmah dobijem novi, prije nego svi susjedi na tcomu koji još ni danas nisu riješili ništa, samo im je rečeno da je pun teren iste problematike i da se strpe. Nakon odlaska majstora jučer, skužim da je i mrežni ulaz u stb u banani, tj da stb radi, ali nema veze s ruterom, zovem odmah szk, i sutra stiže novi stb.
Nakon početnih začkoljica, ažurni su skroz i sve se rješava vrlo brzo i kako treba.
A ovo kod tebe, vidi ak možeš doći do kakvog terenca pa da ti napravi mjerenja - na stupu vanjskom, na kućnom priključku (obično na tavanu), te na samoj tel. utičnici u kući. Kod mojih je nakon dugo traženja, i pucanja veze sasvim random, ali vrlo često, a nakon promjene neispravnog kabela između bandere i kuće, te između 2 susjeda ispred, i dalje s vremena na vrijeme pucala veza, nađen kvar utičnice te je nakon zamjene iste problem riješen.
Btw, sedam uzastopnih hakom mjerenja si mogao odraditi i preko teamviewera biseru, nisi morao biti kod kuće svih sedam dana....