Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Autor Ag008
Gledam malo iocean kao tvrtku i baš mi lijepo kako su profesionalni.
Imaju dobre web stranice, objavljuju redovito romove, nedavno su baš stavili i nadogradnju na Android 4.4 za neke mobitele, odgovaraju na dobrom engleskom i na fejsu itd.
Puno drugih tvrtki to ne radi.
Moj slijedeći mobitel će biti Iocean x8 mini pro.
Najavljena cijena od 160- 180$ za Octa core mobitel s 2Gb rama, 32Gb unutarnje memorije, Android 4.4 a šećer na kraju je što podržava i 3G na 900/2100Mhz.
Za razliku od Coolpada F1 vjerojatno će dolaziti sa dobrim romom kojeg se neće morati mijenjati i Google Play će biti već instaliran.
Sve u svemu, za oko 2-3 tjedna bi trebao imati više informacija. Ja sam kontaktirao par trgovina i rekli su mi da još nemaju sve infromacije jer im ih tvornica ne pruža, teško se nabavljaju no za 2 tjedna će cijena biti konačna.
|
Četverojezgreni iOcean x8 mini je trenutno na oko 170 USD i nije baš nešto prisutan u trgovinama osim na aliexpressu.
8-jezgreni će biti bar 30 USD skuplji.
Usput, merimobiles ima običaj izlistati gotovo svaki postojeći kineski mobitel,
a Pompmall kojeg si linkao je prilično nepoznata trgovina i ne bi preporučio
da je se bez rezerve navodi kao mjesto za kupovinu.
Ovaj iOcean stvarno izgleda kao dobra prilika ali ima jedan manji minus - bateriju od samo 2200 mAh.
Ovo da će neki mobitel doći sa dobrim prvim romom i da se neće morati mijenjati
spada u domenu Vidovitog Milana.
I baš, kakve veze ima Coolpad F1 kao poanta za softversku podršku tvrtke iOcean?
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
|