View Single Post
Staro 29.07.2014., 14:22   #286
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
P45-ds3r odapela mrtva skroz, kupio dfi p45-t2rs radi dan danas, X58-ud3r, problem s triple bootom isao na P6T SE nikad problema, 2x P67-Ud4 obje neispravne, problem s RAMom, coold boot, kao i sa nestabilnosti same ploce, nakon toga popizdio vratio ploce i uzeo p67 asusicu, prije dva tjedna A75M-S2V zviznula mreza ( a nije grmilo), frendu prosli tjedan EX58-UD4, stala kod ucitavanja diskova + otkazali usbi. Jos koji razlog ili ? Nazad na ontopic : ovo nije fanboy tema nego koju plocu kupiti, i ja osobno preferiram asus ali je asrock extreme 4 bolje opremljena ploca za manje novaca i zato sam ju preporucio iako sam mogao reci uzmi rangericu
Definitivno je Asrock svojim cijenovnim rangom (uloženo/dobiveno) danas jako dobar izbor (navedeni model Extreme4) i tu se slažem, međutim ne kužim zašto ljudi generaliziraju neke stvari, nisi trebao navoditi kvarove jer isto tako bi ja mogao nabrojati kvarove ali SVIH vendora, ono di bi se mogao složiti je da 775 socket gige nisu bile nešto (u smislu dosta modela je imalo dječje bolesti), ali danas je to sve isti k. bilo koji vendor može fulat i napraviti katastrofa ploču a isto tako i dobru, bitno je da se izabere dobar, provjereni model, isto tako ne vjerujem da Giga proizvodi čipove mrežnih kartica, a pogotovo SB čipove koji kontroliraju diskove ili pak USB. Znam da je malo OT ali svaka zdrava rasprava je pozitivna zar ne?

P.S. Asus je malo Overpriced kod nas i uvjeren sam da Rangerica ne opravdava razliku u cijeni između nje i Asrock Z97 Extreme4, umjesto toga i ja bi rađe se strpio i dodao za Asrock Z97 OC Formula, navodno jako dobra ploča po recenzijama i userima, a isto tako dobre ocjene je dobila i Giga Z97X-SOC Force, LP svima.
virus1 je offline   Reply With Quote