View Single Post
Staro 29.07.2014., 13:22   #147
TCC
Registered User

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Autor kiksich Pregled postova
Pogledaj OVDJE (mobicity.co.uk)
Mobiteli su originalni, 1 godina EU garancije, puno bolja cijena od xiaomishop-a i minideal-a koji btw. nemaju EU garanciju...
Kad ti s moby-a pošalju, stigne za 2 dana pa i manje(DHL-om), samo nemoj zaboraviti iskoristiti kupon za besplatnu dostavu(uštediš 15 funti) ako budeš naručivao...

Kupon: UKFSHIP ili CF15

I vidi da ti tvoja banka radi konverziju tečaja(kad dođeš na paypal-ovu stranicu za platiti, imaš tamo opciju za odabrati to), za primjer, mene je paypal tukao s 10kn za funtu, a ako ti banka radi konverziju možeš dosta uštedjeti ...

A za posebno dodatnu uštedu(odnosno gratis predmete), evo ti savjet jednog kolege s drugog foruma, citiram:

"Koristis kupon cf15, a besp dostavu dobijes lada kupis bilo koja dva itema iz podrucja accesories. Dakle izaberes dva korisna predmeta, npr. ja sam uzeo neki punjac i camera kit za ipad, dobio free shipping i popust -15f, a ova dva itema prakticki besplatno, posto skupa kostaju taman oko 15f."

Pa eto, ovim putem se još jednom zahvaljujem kolegi na ovom savjetu iako za vrijeme svoje vlastite kupovine nisam bio upoznat s tim

Preko mobicity-a si mogao uštedjeti +-200kn i imati EU garanciju kao što sam gore napisao ...

Kao što ti je akoj rekao, nije to nikakva greška nego mobicity to lijepo koristi kao i mi, oni za konkurentnost što se tiče kupaca iz hrvatske, a mi, jasno je, za odličnu cijenu bez PeĐeVe-a

.
U pravu si mogao sam proći jeftinije, ali nalazim se na moru, a ženi mi riknuo mobitel pa nisam detaljno prije narudžbe čitao forum.
TCC je offline