View Single Post
Staro 29.07.2014., 12:30   #5827
qLimAxzU19
Registered User
Moj komp

qLimAxzU19's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ja sam dolaskom na WP osjetio totalni preporod, dijelom jer je ovo sasvim nova platforma za mene, a dijelom jer sam osjetio apsolutno i totalno ubrzanje rada na uređaju u odnosu na prethodnu platformu (dobio sam izričitu zabranu da spominjem imena drugih platformi u ovoj temi).
A sta da ti kazem citam ovaj forum od 2007 s razlogom sam se tek nedavno registrirao, ako zele neka brisu post, komentar, sta god... pucam na iO* ili WP radi stabilnosti i kvalitete softvera, moze mi mob izgledat ko batmobil al ak vrti android pao je u vodu..
Svi ti danasnji android flagshipovi su lijepi ( dizajnerski ) ali takvi mobovi su po meni za ljude koji 2-3 puta godisnje mjenjaju mobitele ja u tu kategoriju ne spadam 1. Financijski, 2. Nebi imao zivaca to stalno mjenjat neki vole, mogu, imaju svaka im cast... Ja samo vidim da frendica sa svojom L800 starom 3 skoro pa i 4 god ce bit nema apsolutno nikakvih problema, mobitel vrti, radi, a konstantno tipka na njega i zato si pikiram kad bi mogo skemijat L930 jer uzimam mob da ukoliko ga ne potrgam ili jednostavno ne ode, da mi izdrzi 3-4 god... A to je nesto sto mi WP barem zasad nudi, ajfoni oke kad sam radio s njima konstantno su mi 4-ke i 5-ice dolazile na servis, yes da su i neki ljudi bili smijesni ali wp definitivno prvi, tek onda ostalo android ni pod koju cijenu eventualno da mi neko pokloni neki flagship pa da ga prodam... A i sto vise ceprckam po 630 sve mi se vise 8.1 svida...

Zadnje izmijenjeno od: qLimAxzU19. 29.07.2014. u 12:35.
qLimAxzU19 je offline