View Single Post
Staro 28.07.2014., 18:28   #21
NateC
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2014
Xbox 360 gamepad. Trudim se dozirati gas,ali zbilja neki auti popuše dosta. Čisto za primjer: BMW 320Si Touring koji je na 1ci i 2ci bio jedan od najstabilnijih auta,iako je RWD. Na Autosportu debelo puši. Naravno,ako si igrao s istim autom sva 3 nastavka. Samo malo... mrvicu više gasa i auto se pogubi. Dok je na 2ci ultra stabilan i genijalan auto.

Onda Silvia vs Mazda RX7.. na 1ci je Silvia ultimativni drift auto. Mazda 7 je za razliku od Silvie neukrotiva zvijer. Malo više daš gasa na izlazu iz zavoja,i već se 10 puta preorkeneš. Na Autosportu je baš suprotno,Mazda 7 je puno stabilniji auto,a Silvia je zvjer,malo više gasa na izlazu i gotovo je.

Onda Skyline,moj 1st i main auto na GRID 1 i 2. Na Autosportu ima puno sporije skretanje. Sjećam se da bi neke staze preletio s tim autom. A na Autosportu mu fakat treba 3 dana da skrene,iako je brzina fakat smiješna.

Ima par tih kategorija.. onda onaj Saab u Touring A (ako se ne varam),koji užas od auta.

Ugl. uživam najviše u Touring C,kad si uzmem Ševrolea,i super mi je to. Ok mi je i onaj Touring Audi RS 5 (ako se ne varam). Ostalo baš i nije za mene.
NateC je offline   Reply With Quote