View Single Post
Staro 28.07.2014., 15:27   #21
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
meni je prasno grom u kucu (antenu vanjsku zapravo), 2005-e ili 2006-e.

rezime showa:
mrtav TV
mrtav VCR
mrtav bezicni Panasonic telefon
izbijeni panceri u njihovoj kutiji, sva tri komada
spusteni svi bimetalni osiguraci, ukljucujuci i dva glavna

dva kompa su bila spojena u struju, nista im nije bilo. a radili su na ono, jedan MS vunderbar napajanje, drugi (mislim) Frontier, malcice manje smece.

tako da je meni instalacija atestirana . ja kad grmi samo iskopcam telefonski kabel koji ide u router (miran sam sto se tice routera, receivera, TVa, HTPC-a koji je spojen zicom na router, telefona), te iskopcam antenski kabel iz zida sto ide u TV. nista drugo ne diram jer ne vidim svrhe .

e da, a sta je najzanimljivije, imam na krovu 4 riblje kosti koje su spojene na pojacalo (malo jace, ima 4 ulaza za antene, stvarno dobro radi vec nekih 10tak godina). i to kad je lupio grom u njih, stari se popeo na tavan i kaze da se vidi ljubicasto nesto oko sipke na kojoj stoje antene i krova, nesto svijetli . naravno, prestalo (pretpostavljam nekakav elektricitet ili nesto tako), ali to pojacalo (a nije pasivno, naravno) i dan danas radi 5/5! niti je krepalo, ma nista......

Burko je offline   Reply With Quote