Evo odlučio sam napisati iskustva s ovim webshopom. Tražio sam si USB zvučnu karticu i odlučio sam se za nekog jeftikanera jer mi je trebala više za testiranje nečega nego za neku upotrebu. Našao sam jednu jeftinu na conrad.de i kontaktirao sam conrad.hr s pitanjem mogu li ju nabaviti za mene. Razlika u cijeni je bila sa nekih 5,20€ u Njemačkoj, dok je kod na bila 6,5€ s time da je to bio period kada se nije plačala poštarina.
Kartica je stigla relativno brzo nekih 5-7 dana kako su i naveli da će biti, s time da su mi naplatili dostavu iako nisu trebali. Kontakirao sam ih, skužili su pogrešku i ponudili da mi uplate razliku na tekući. S obzirom da tada nisam imao otvoren tekući, tražio sam da mi to riješe nekako drukčije i predložili su da mi poštar donese razliku doma s time da su napomenuli da to traje ipak duže od obične uplate na tekući. Novce sam dobio kroz 10ak dana doma kako su i rekli i cijelo vrijeme sam bio u kontaktu s djelatnicom tog shopa s kojom sam komunicirao mailom. Definitino nikada nisam naišao na takvu susretljivost i ljubaznost, neću ju imenovati ali svakako zaslužuje sve pohvale za brzo odgovaranje, pristojnost i ljubaznost. Kod njih ću ponovno kupovati.