View Single Post
Staro 28.07.2014., 13:55   #1248
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
poslao sam selleru pitanje, vidit ćemo šta kaže, jer ne kužim - svugdje piše da je visokokvalitetni () leather band, od 20-ak cm a kopča je s graviranim logom, dakle i po slikama i po opisu se da zaključiti da sat stiže "kompletan" - i sada ovaj "bucket not included" ko iz vedra neba - čak bi značilo i da stiže sat + leather band ali bez bucketa - znači bez kopče ali ipak s kožnim remenom - wtf? (a i sumnjam da će mi odgovoriti bilo šta kinez dok ne kupim kod njega)

da ne tražim više, jer vjerovatno ima 100 000 takvih / sličnih modela pa ne bi imalo smisla, odlučio sam se za; http://www.ebay.com/itm/390688385502 i to u padajućem izborniku Color: White - bijeli brojčanik, bijeli konac, ali smeđe boje - jer mi se više sviđa od crnog - ali biti će odijelo tamne boje (ili crno ili tamno plavo, s ponekim prugama valjda) - znači li to bolje da uzmem crni sat na to, također od ovih ponuđenih? a automatic onda neću, stvarno ga ne želim ručno navijati a za ovo zadnje, znam i sve mi je jasno, ali trenutno sam u situaciji u kojoj nemam baš puno novaca i kupiti ću šta mogu za taj novac, jer baš ni nemam nekog mjesta za "šparanje", pogotovo za sebe trenutno

EDIT: pretpostavljam da sat dolazi bez baterije, jel tako? tako da bi to trebao odnijeti kod urara? pretpostavljam da i on mijenja i kožne remene i kopče (ako se budem odlučio za to - u što sumnjam - ali samo pitam)?

P.S. jedino šta mi se možda malčice ne sviđa na odabranom modelu je ova "tekstura" brojčanika, kako su oni tamo napisali, "barleycorn" textured...