1) ove satove koje si mi linkao, jako mi se sviđaju, pogotovo prvi - hvala!

sada sam priručno mjerio zglob, ja imam nešto manje od 17cm... mada, na slikama svi ovi satovi izgledaju bomba - sumnjam da je stvarno, u realnom životu tako

...zašto piše u descriptionu "buckle not included"?
2) pošto se radi o jeftinijim satovima, želim što manje detalja, bez kronografa, stvarno ne patim za time

drugi je 4.3cm promjer što mi je ipak preveliko, ići ću i ja samo do ravnih 4cm, na trećem kod kalendara piše DATE, četvriti piše TECYHMETRE na onom unutarnjem rubu šta mi se opet ne dopada baš nešto, i ovaj četvriti sa rimskim brojama je favorit, ili će biti prvi ili četvrti
3) uz tamnije odijelo, odnosno kupiti ću ili crno (s horizontalnim prugama) ili tamno plavo - neću uzimati siva ili svijetlijih boja - dali pašu i smeđi i crni satovi? crni je bolji jer će se totalno utopiti u sliku s odijelom a smeđi će ipak izgledati, da ne bude sve monotono, već malo i kontrastno
4) eh sad, šta se tiče automatica, koliko je to pouzdano i dugotrajno u ovim china satovima? i dali automatic ima samo automatic ili i bateriju "sa strane"? nemam pojma stvarno

na navijanje isto ne bih, dakle, za sada "baterijski", dok ne saznam koliko je automatic pouzdan
5) napravio filozofiju iz ničega, ispričavam se, znam da sam noob, jbga, ali kažem - stvarno nisam satoljubac a niti nemam puno $, recimo da bi išao do te granice, 20-ak, 25$!
6) RAUL, ovaj tvoj mi ima previše sitnih detaljčića i brojkica na sve strane, nekako mi baš ne paše na odijelo to (pogotovo pričajući o svečanostima)