View Single Post
Staro 28.07.2014., 00:37   #57
kiksich
Premium

kiksich's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor trolljegeren Pregled postova
Lijep pozdrav,
Moze li mi netko reci da li ova stranica prodaje originalne Xiaomi mobitele?
http://www.xiaomishop.com
Citao sam recenziju od nekoga tko je nabavio mobitel s te stranice,ali cisto da budem siguran...hvala unaprijed

I da li je netko s ove stranice narucivao?Hvala
http://www.minideal.net/
Pogledaj OVDJE (mobicity.co.uk)
Mobiteli su originalni, 1 godina EU garancije, puno bolja cijena od xiaomishop-a i minideal-a koji btw. nemaju EU garanciju...
Kad ti s moby-a pošalju, stigne za 2 dana pa i manje(DHL-om), samo nemoj zaboraviti iskoristiti kupon za besplatnu dostavu(uštediš 15 funti) ako budeš naručivao...

Kupon: UKFSHIP ili CF15

I vidi da ti tvoja banka radi konverziju tečaja(kad dođeš na paypal-ovu stranicu za platiti, imaš tamo opciju za odabrati to), za primjer, mene je paypal tukao s 10kn za funtu, a ako ti banka radi konverziju možeš dosta uštedjeti ...

A za posebno dodatnu uštedu(odnosno gratis predmete), evo ti savjet jednog kolege s drugog foruma, citiram:

"Koristis kupon cf15, a besp dostavu dobijes lada kupis bilo koja dva itema iz podrucja accesories. Dakle izaberes dva korisna predmeta, npr. ja sam uzeo neki punjac i camera kit za ipad, dobio free shipping i popust -15f, a ova dva itema prakticki besplatno, posto skupa kostaju taman oko 15f."

Pa eto, ovim putem se još jednom zahvaljujem kolegi na ovom savjetu iako za vrijeme svoje vlastite kupovine nisam bio upoznat s tim

Citiraj:
Autor TCC Pregled postova
Ja sam naručivao prošli tjedan s xiaomishop Hongmi 1S, naručio u ponedjeljak i stiglo u četvrtak (Pirovac). Provjeravao sam po IMEI i serijskom broju i uređaj je original. Platio sam ga s dostavom 1218 kn. Moraš naručiti pod EU direct.
Uređaj je ispravan i nemam za sada nikakvih problema. Komunikacija sa shopom izvrsna.
Preko mobicity-a si mogao uštedjeti +-200kn i imati EU garanciju kao što sam gore napisao ...

Citiraj:
Autor kondor1989 Pregled postova
na mobicity MI3 piše da je 190, a kad stavim CRO onda 160, jel to i dalje ona greska sto su imali sa VATom ili?

(uz shipping i kupon izadje 1650 sveukupno...iako kazu nemaju ga)
Kao što ti je akoj rekao, nije to nikakva greška nego mobicity to lijepo koristi kao i mi, oni za konkurentnost što se tiče kupaca iz hrvatske, a mi, jasno je, za odličnu cijenu bez PeĐeVe-a

.

Zadnje izmijenjeno od: kiksich. 28.07.2014. u 01:23.
kiksich je offline