View Single Post
Staro 27.07.2014., 19:33   #40
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor T0X1C Pregled postova
Dobar dan svima,

Evo i ja puknuo pod pritiskom i kupio kineza, odluka pala na Lenovo S960 (fin, tanak srebrnkast, bas onako fino pederast ).

Na Google Apps mozete zaboravit, postoji samo neki Lenovo suite sa jedno 20 njihovih aplikacija koje su vecinom na kineskom kao i Lenovo Store koji je u potpunosti na kineskom pa sretno sa pronalazenjem icega na tom storeu.

Nakon 2 dana okruzen sa svim tim kineskim sranjem sam popizdio i krenuo u borbu oko custom recoverya i rootanja. Teskom mukom i ta bitka je prosla u moju korist i uspio sam stavit TWRP recovery i instalirat SuperSU nakon 3 dana pokusaja i pogresaka mob je sad rootan...

NO, i dalje nema predaje, sad sam u potrazi za nekim custom romom, srecom naletio sam na ruski lenovo forum i ljudi tamo su dosta uradili sto se tice ovog moba i custom stvari za njega.

Za kraj, izrada/hardware = 4/5 software 0/5
Finalno, nikad vise kinez, jednostavno previse gnjavaze za dobit funkcionalan mob...
Ja ne bi nikome preporučio da kupi "kineza" jeftinijeg od 850 Kn jer za tu cijenu i neće
baš naći dobar mobitel.
I, općenito govoreći, ne bi nikome preporučio kupovinu kineskog mobitela ako nije u stanju proučiti par dana prije kupovine ono što kupuje.
Dakle, osnovne stvari - pregledati forume, vidjeti ima li problema s hardverom ili softverom, ima li gotov root i recovery.

Izgleda da si brzo podlegao pritisku najatraktivnije teme na PCE forumu i kupio mobitel napamet.

P.S.
Root i recovery se stavljaju prvenstveno zbog jednostavnog bekapa, pa tek onda za druge stvari...

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline