View Single Post
Staro 27.07.2014., 19:31   #606
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Tema zamrla. Vručine i nisu baš velike. Vjerojatno godišnji i neka putovanja. Za putovanje ne mogu naći čarapu gdje sam stavio novac, a godišnji mi nedaju jer sam u mirovini. I tako mi samo preostaje da igram. Prošo velik dio sa novim patčem, sad se spremam u lab X10. Problema nikakvih, nema kreširanja. Ispravljene greške - repair kit, kontakti u PDA. Ima nešto promjena. Prvo u Kordonu nema tipa Fanatika, Wolf i dalje u podrumu. Zatim jedna cut scena kod Warehouses se ranije pojavljuje. U labu X16 nakon isključenja generatora oni zombi nešto pokretljiviji i opasniji. U Radaru kad se u onoj kućici uzmu stvari za Nomada treba u njoj ostati dok ne prođe nevrijeme. Ako proviriš otegneš papke (ne sjećam se da je to ranije bilo tako). Ima još par promjena u dijalozima. Jedino mi se ne sviđa što skoro pa nema promjena vremena. Na početku u Kordonu bilo nešto sunca, po noći mjesečina, a zatim na svim mapama u bilo koje doba non stop tamni oblaci. Pretpostavljam da nisu mogli uskladiti promjene vremena sa ostalim stvarima, pa da ne radi probleme jednostavno isključili. Što se tiće AI ne vidim promjene. Na trenutke, pogotovo vojnici, totalni debili. A da, kod auta osto problem izlaska. Iz Lade odmah izađem, a iz UAZ-a zaboli me prst od stiskanja tipke F. Sad žurim dalje jer me zanima ono pri kraju gdje je bilo najviše kreširanja. Ako su i to ispravili idem još jednom od početka, ali smireno, a ne da čekam hoće li se ili neće srušiti.
Bakica47 je offline   Reply With Quote