ma kazem ti, nadi nekog majstora koji se kuzi u korejance, neka ga digne na dizalicu, skine i pogleda kocnice (ja sam recimo prosli tjedan mjenjao prednje diskove i plocice, TWR sa radom me izaslo 1100 kuna, ali mi je majstor i namjestavao straznje dobose, cistio ih i ustemavao rucnu). ali ono, original prednji za mog je skoro 600 po disku, a plocice pojma nemam........
nevazno sta sada pricam, odi majstoru i neka ga pregleda. riskiraj tah parstokuna, isplati se. dok za potrosnju da, 8.5 po gradu je tu negdje. moj je slabiji, ali sa malo tezom nogom i okretajima na 3.5 - 4.5, i ja sam tu negdje oko 8L bez frke. ali dovoljno je njima na 2000 okretaja, cetvrta ili peta (ovisi o ogranicenju), ide najljepse.
e da, zaboravio sam ti reci, lagani minus koji ja isto uzimam je buka motora u unutrasnjosti iznad tako, 3500 rpm-a. nije da se motor teli ili jadno zvuci, jednostavno bi bio sretniji da ga ne cujem toliko

. ja pretpostavljam da je u pitanju slabija tvornicka zvucna izolacija, ali samo napominjem, vjerovatno ce i kod tebe biti isto (ako uzmes ovaj akcent

).
edit.
dok sto se tice 1500 jura za moj model, iskreno, nebi ja njega davao za toliko. jednostavno jer - sta onda kupiti? za te pare? punta koji je manji? clia koji je manji? kiu neku koja je starija?
nemas onda vise izbora. ja ovoga svog necu prodavati jos barem 4-5 godina, a onda neka ode za neku sicu. ili uloziti 1000 eura u njega, srediti ga da me sluzi jos 10 godina

. sve ovisi zapravo, ako bude litra benzina 25 kuna, bit ce veselo

.
point is - premalo mi je i 1000 eura za ovu liniju sto gledas i 1500 za moju. to je sta, 10000 kuna

. a sta mogu naci za te pare, a da sam siguran da je dobro i da ce me sluziti, kad takav imam u garazi

.