Pozdrav, i meni treba nešto - još uvijek nisam kupio, ali sada je stvarno "stislo" i trebao bih;
1) što jeftnije to bolje - neću koristiti svakodnevno po 100 000 stranica
2) jeftine rezervne boje
3) da bar ima 2 god garancije - nije toliko važno
4) hm... radije bi bluetooth odabrao nego wifi - isto bi volio da ima, ali ako sve to dođe na osnovnu planiranu cijenu duplo više, onda ništa od toga
5) obostrano printanje (?) - nemam pojma dali danas ima to svaki

6) da je provjeren na tržištu

znači ne tipa kako je gore napisao netko da mu fulava ispis i slično, želim da bude precizan, ono šta mu dam da printa da ono i isprinta
evo, ovako nešto pronalazim na nabavi;
http://www.portio.hr/index.php?page=...d=999000099610
šta kažete? pošto je cijena kod mene najvažniji faktor, mislim da u ovom cijenovnom rangu nemam puno šta "tražiti" i "njuškati" - sve je to više manje isto?
EDIT:
1) koji vrah im znači ovo "vijek trajanja: 1000 stranica?!" :confused:
2) koliko vidim u njega idu n.301 crna i tri-colour - e sad me zanima dali se isplati kupovati fuš boje ili bolje originale (vidim da nabavi da su cijene skoro pa iste)
3) koliko stranica će mi trajati crna a koliko tri - colour - odnosno - koliko dok se ne potroše? nadam se da ne troši puno boje?
4) šta je sa vijekom trajanja boja - mislio sam, kada već uzimam printer/kopirku/skener da uzmem i još jedan + rezervni set rezervnih boja, ako mi nestane u budućnosti da ne moram tražiti, shoppingirati naokolo, već da ih imam u rezervi - imaju kakav rok trajanja? kada se moraju otvoriti i sl.?
5) da uzmem ovog HP-a ili Canon / Epson - nemam pojma?