Tema
:
Kineski mobiteli - 2. dio (pročitati 1. post)
View Single Post
26.07.2014., 22:41
#
7
bg_4_l
Premium
Moj komp
Datum registracije: Jun 2009
Most popular ima lista najprodavanijih mobitela na kojem se vidi da prodaja pojedinih raste, a oni ga kao nemaju.
Ispričavam se unaprijed ako propuštam nešto očigledno, ali kad ga hitim u cart i odem na checkout sa selektiranom Hrvatskom izbaci mi 187 funti s dostavom. Postoje neki kuponi ili?
Edit- da ne postam još jednom, izgleda da mi se zbuggala njihova stranica. Kad sam prvi put izabrao samo je bijela bila(automatski selektana jasno). Nakon što sam izabrao drugi mobitel i vratio se na Mi3 mi je pokazao i taj crni. Kolega je u pravu s tim da nije točno 160 nego 175 jer iz nekog razloga nude samo shipping za 15 funti. S onim bijelim sam mogao izabrati neki shipping za 5 funti. Jedino ako ih se može kontaktirati da šalju tom jeftinijom opcijom(za oboje je pisalo samo courier, nije pisalo koji). Solidna kupnja za te pare i bar ima neka garancija.-->
Citiraj:
Autor
kasandro
Netko je bio spominjao Mi3 i cijenu na Mobicityu na prošloj temi. Navodno se može i naručiti bez obzira što piše da ga nemaju. Oni svake subote mijenjaju cijene pa evo breking news: od danas je 160 funti (bio prije 190) iliti 1536 kn pa tko voli...
Uvijek ih treba kontaktirati , bez obzira što piše da aparat nije na lageru, jer pod Offers-->Most popular ima lista najprodavanijih mobitela na kojem se vidi da prodaja pojedinih raste, a oni ga kao nemaju.
Ispričavam se unaprijed ako propuštam nešto očigledno, ali kad ga hitim u cart i odem na checkout sa selektiranom Hrvatskom izbaci mi 187 funti s dostavom. Postoje neki kuponi ili?
Edit- da ne postam još jednom, izgleda da mi se zbuggala njihova stranica. Kad sam prvi put izabrao samo je bijela bila(automatski selektana jasno). Nakon što sam izabrao drugi mobitel i vratio se na Mi3 mi je pokazao i taj crni. Kolega je u pravu s tim da nije točno 160 nego 175 jer iz nekog razloga nude samo shipping za 15 funti. S onim bijelim sam mogao izabrati neki shipping za 5 funti. Jedino ako ih se može kontaktirati da šalju tom jeftinijom opcijom(za oboje je pisalo samo courier, nije pisalo koji). Solidna kupnja za te pare i bar ima neka garancija.
Zadnje izmijenjeno od: bg_4_l. 26.07.2014. u
22:50
.
bg_4_l
Vidi profil
Pronađi još poruka od bg_4_l
Moj komp
CPU:
i5 3350p
MBO:
Gigabyte B75M-D3H
RAM: