guraj XP na to smece, MORA raditi. ali sve drivere (ukljucujuci i za chipset, a nisi naveo tocan model) skini i instaliraj. iako je to intel najvjerovatnjie, inf ce biti dovoljan.
dalje, driveri za FX seriju postoje, ali iskreno, gurni omega drivere. prije toga makni sa driver sweperom sve od nvidije sto nades, a naci ces min genericke drivere od XP-a (btw, pojma nemam kakve XP-e imas, tj da li su modani

).
za omega drivere (nvidia):
http://www.omegadrivers.net/index.ph...id=2&Itemid=55
za driver sweeper:
http://www.techspot.com/downloads/42...r-sweeper.html
dalje, definitivno si pogledaj da li ti je datum / vrijeme tocno. browseri se hoce zaliti kada je to krivo nastemano, ali svakako ti mora dati ili IE ili mozilla ili chrome instalaciju prakticki svega. naravno, treba ti:
flash player
java
acrobat reader (pozeljno)
directx (pozeljno)
ovo se sve da pocupati sa neta. ali ponavljam, daj mi tocan naziv za maticnu (pise na njoj negdje, otvori kuciste) pa ti i to nadem. radim ovakve kante svako malo, procesor na ovoj tvojoj je blago receno SMRT, bilo koji celeron na 775 kanti (P4 celeron, da se nebi nasao netko da me vuce za jezik

) je nevideno smece. reci kolegi da ulozi par desetaka kuna u neki min P4 pentium, daju se naci za kutiju cigareta, a stvarno se osjeti razlika u radu.
plus, FX serija od nvidije je promasaj i pol. nju bi isto zamjenio sa nekim atijem, tipa 9550/9600GT se prodaju po 50 kuna. jest da je to trosak, ali radit ce bolje.
e da, to sto ti W7 ne pokrece graficku je najvjerovatnije zbog "loseg" nacina na koju ju instaliras. tj, moras ici preko find drivers -> location -> itd, pa pokazati na driver i onda si samo pocupa osnovno. imao sam ja slicno sranje sa atijevkom 9250, moras kopati po netu da nades bas odgovarajucu verziju drivera koji je inace pod XP-om, ali sljaka kada ides rucno instalirati driver.
i jos jednom, mici sedmicu sa tog kompa, ubit ce ga. stavi XP, sa tih 768MB ce se ponasati gro puta bolje, sredi drivere da rade kako treba i bit ce necemu taj komp. iako ponavljam, jedan P4 pentium na 3GHz bi dignuo komp fest po perfomansama.........