View Single Post
Staro 25.07.2014., 11:30   #5695
qLimAxzU19
Registered User
Moj komp

qLimAxzU19's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ja sam im vratio taj podmetač poštom i da ako me već hoće poklanjati kao kupca jednog od flagshipova, onda neka to bude nešto vrijedno kupca, a ne reklamni materijal koji se okolo dijeli džabe svima. Naveo sam da sam duboko uvrijeđen s takvim ponašanjem od strane njih i da će popiti prijavu customer supportu u Finsku.
Možda zvuči kao da sam razmažen i glup, no fakat mi se ne da biti njihov zamorac koji služi za pražnjenje skladišta reklamnih letaka i biti nečiji reklamni pano na plaži. Toliko još poštovanja prema sebi imam.
Dobro si im i reko... Das 5 hiljada za mob i dobis podmetac od 20kn iz ofertisime... A mi uz ipad air bili dijelili fit bit narukvice od 750kn.. A ovi su toliko jadni da ti bar taj bezicni punjac i slusalice nisu poklonili posto je vec smijesno da su slusalice iskljucili iz pakiranja... Mislim oke da srezes na ovim jeftinijim lumijama al na takozvanom fkagshipu od 5k kn. vec vidim da mi se ta MS-ova politika s lumijama nece svidjet i bolji ju ugrabit dok ju ameri nisu sj***
qLimAxzU19 je offline