View Single Post
Staro 25.07.2014., 11:09   #5688
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor qLimAxzU19 Pregled postova
Haha, da istina... To sam vec uvidio na nekim svojim studentskim poslovima... Primjer. 5s navodna nabavna cijena 5800 za nas iStyle, i onda dodem u t-com i vidim ga na bonove dode 5400 ok mozda im se isplati jer si i dalje vezan 2 god za njih al ko tu koga... I tak malo malo gledam trazim po internetu i shvatis da smo mi stvarno budale, a da ne pricam o maskicama naprodavo sam ih se a nema jeftinije od 100kn a idu do 400 i budale kupuju ne znaju za jeftinije ( ebay ) a tuljani ko vip, tcom na takvim glupostima okrecu masne pare...
Dodem u hp kazem frajer da bi mi trebala nova baterija i tipkovnica za moj g62 dode on baterija oko 700 tipkovnica 400-500 ja mu kazem pa koliko onda taj laptop vrijedi kad 1/4 cijene ide na bateriju hahah i kazem hvala prijatelju al ja to oboje naso za 400kn prek ebaya... Doduse us layout al jbg... Ne znam dokle ce oni mislit da smo mi budale... Sad bas vec danima gledam na njuskalu L925 i 930 cekam da te pare sjednu mada mislim da ce ipak bit 925... Al kakve oglase ljudi stavljaju, fiks ideje bas presmijesno...
Misliš 925 i 930? ��
Tvrdi je offline