View Single Post
Staro 25.07.2014., 09:55   #5684
qLimAxzU19
Registered User
Moj komp

qLimAxzU19's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Danas sam videl reklamu za Lumiu 630 na TV-u. Iznenadil sam se iskreno, dosta pushaju WP u zadnje vrijeme.
http://youtu.be/gEQqYmZ_MCY ?

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Pitao sam ga kolike su cijene 930 u UAE, veli dobiješ uređaj+metalizirani cover case+wireless punjač+20$ windows store za 2000 dirhama (što je oko 3000kn). Pričamo o slobodnom uređaju bez pretplate. Nuff said.nego samo politiku naših lopova
I onda mi degić u vipu kaze kak je 2300 + 330kn mj poprilicno povoljno za takav uređaj ahahahah majke mi da smijem lupo bi ih pri takvim izjavama...
Evo buraz bio u njemackoj kod kumova mjesec dana malo pa sam ga pito da malo provjeri cijene L925 je nova oko 2000kn, L930 oko 3500, iphone 5s isto oko 3500... I ovi ostali nisam popamtio jer me ni ne zanimaju... Od cure buraz i stari mi nutelle dofurali nutella od 1kg dode 25 kn kod nas je 800g 40kn.. I tak je vise manje sa svime, al jbg ipak smo mi bogata nacija... I dopustamo si takve cijene... Nego da ne skrecem s wp kako si ti zadovoljan sa radom svoje 930 ?

Citiraj:
Autor Shockre Pregled postova
nes sam vidio da nokia hrvatska daje neke poklon pakete za kupce lumie, zna neko kaj?
www.facebook.com/NokiaCroatia
Tu ti lijepe poklone prek fejsa ide neka nagradna igra, al kak je reko Ivan kod nas i da dijele punjace, itd, itd to siovi gore poberu... Tako to i biva u ovoj tuznoj drzavi...

Zadnje izmijenjeno od: qLimAxzU19. 25.07.2014. u 10:07.
qLimAxzU19 je offline