View Single Post
Staro 24.07.2014., 18:12   #4096
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor schetz Pregled postova
pa recimo, galaxy S3 na dobrom AOSP custom ROM-u radi bez ikakvog laga, da ne govorimo o delayu, toga nema. Tako da čisto sumnjam da isti delay postoji na recimo Nexus 5, ako je riješen na S3 i to na Exynos Chipsetu (dakle , no sources)
Ocito nemamo isti pogled na fluidnost. Uostalom tako mozes rec Apple OSX je brz jer ne dolazi kao Toshiba s bloatwarom. Jebiga takav paket kupis, i takav vecina korisnika zadrzi. Iskreno S4 mi je bio vise brz od S5, a sve od tog jebenog trpanja svega i svacega.

Šta se kvalitete tiče kod iPhona 5/5S neman nekih problema, isti se nalazi u hard casu, a kad san ima iP5 pada je masu puta i samo minorna ostecenja, ljustenja nije bilo ali ga definitivno nisan pazio kao sve mobitele do tada (4/4S), 5S pazin jer jebiga nije mi gust da ga sjeben.
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Nemojte ponovo započet iOs vs Android. A za pitanja o određenim mobitelima imate odvojene teme pa tamo pitajte.
Uvik nam pobrisu trollanje pa se tu ispusemo.

Kad smo vec kod iPhona, je li neko uspio upogonit certifikate? Znaci custom certifikati za verifikaciju na određenim stranicama? Iman u mailu, ali ga nece da ucita :/
Baja 001 je offline