View Single Post
Staro 24.07.2014., 12:41   #5391
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor sandokan111 Pregled postova
Vidi se kad si prijavio slucaj. Ako je tad u jamstvu, onda je pod jamstvom. U ovisnosti o rjesenju slucaja ces ili dobit novo jamstvo ili ce ti to istec dok se slucaj rijesi, ali ce se, ako si u pravu, popravit taj dio i na njega imas jamstvo novo..

Kad sam prijavio slučaj proizvod je bio pod jamstvom , istko kao što je bio pod jamstvom nekih mjesec dana poslje kad je trgovina napisala svoje službeno očitovanje te tvrdila da je uređaj izišao iz jamstva.* Međutim , pri sljedečem službenom očitovanju proizvod ce najvjerovatnije izači iz jamstva i to je situacija koja me zanima. Pošto je uređaj u posjedu kupca a ne servisa , ukoliko inpektorat odluci kako je sve po zakonu te kao što kaže servis "po specifikacijama i unutar tolerancije" s obzirom da uređaj ne radi uopče , dali vlasniku uredaja ostaje neispravni uređaj ili postoji mogucnost da se isti nakon toga pošalje na servis.

*Pri prijavljivanju slucaja je potpisan i dokument gdje se navodi da je davanje lažnih iskaza inspektoratu kazneno djelo pa me zanima jeli isto vrijedi i za trgovinu te bili netko trebao biti sankcioniran za isto ili to trgovina može riješiti po principu "a zabunili se"?