Citiraj:
Autor 1v@n
Činjenica je da je WP8 najkompletniji mobilni OS za potrebe običnog korisnika.
|
Odličan osvrt. Kao "običan" korisnik koji se od 2007. godine naovamo intenzivno (uglavnom za potrebe surfanja u pokretu) druži sa pametnim telefonima i koji je koristio sve relevantne mobilne operativne sustave (Android, iOS i Symbian) moram se u potpunosti složiti sa tobom.
Tek sam na Windows Phone 8.1 dobio ono što sam tražio od prvoga dana, a to je prvo funcionalnost i stabilnost pa tek onda sve one silne (ali realno nebitne) stvari koje nas zabavljaju i vesele.
Ozbiljno razmatram da prodam oba preostala android based telefona i uzmem umjesto njih Lumia 630 DS i Lumia 635 (kada se pojavi kod nas) uz trenutni Lumia 630 SS i uživam u najboljem mobilnom operativnom sustavu na svim linijama.
Trenutno Lumia 630 SS, Lumia 630 DS i Lumia 635 nude dovoljno za 50% korisnika pametih telefona, a u tih 50% spadaju svi oni koji znaju koja je primarna namjena takvih telefona i da mobitel nije i nikada neće biti fotoaparat.
Djeca neka se igraju na android based aparatima, a ja gledam da pobjegnem čim mi se ukaže prilika.
FALI MI JEDINO USB OTG :-(