Citiraj:
Autor emilblomsky
Dobro,sad kad gledam nije real ove sezone bas potrosio kako svi pusu na to.
Đejms 88 milijuna,kroos 25,znaci 113.kako cujem jos ide 10 za kejlora,dakle 123milijuna eura.
prodan morata za kak su govorili 20,ode Di Maria,govori se 50-60 milijuna,i ako prodaju Kasiljasa ,bude sigurno 20!
jednostavno ,30 milijuna minus,nije strasno!
|
Uspoređivanje cifri u ovom slučaju je malo teže za odraditi zbog raznih razloga.
Naime, spominje se Ronaldova "degenerativna" ozljeda koljena - u prevedenom ozljeda koja se više ne može zaliječiti, za razliku kod oporavka mlađih igrača.
Kontrola ovakve ozljede se najčešće kontrolira ograničavanjem opterećenja, tj. smanjenim obujmom i učestalošću utakmica.
Samim time se vrlo brzo dolazi do zaključka da će u tim tekmama očito Hames/James/Đemjs biti Ronaldova zamjena. A nekako mi se čini da su u Realu planski išli na dugotrajnu zamjenu kada su kupovali Rodrigueza.
Dodatna je pozitivna strana što on može komotno zamijeniti i Bale-ta, a može igrati i iza Benzeme.
U tom slučaju lova koju su dali za njega ne čini se toliko velikom, kada se uzme u obzir koga on zapravo treba zamijeniti u Madridskoj momčadi.
Iako i dalje tvrdim da on u ovom trenutku ne vrijedi te novce ... već je prekasno obavljena kupovina takvog igrača. No to je već drugi par opanaka.
Citiraj:
Da i ja se slazem da bude 4-2-3-1, po meni nije to preofenzivno,jer james bude bolji u defanzivi od Di Marie,a on i Roni mogu uvijek ici na na spicu ukoliko se ozlijedi Benzema,tako da je to opcija vise.naravno,onda ulazi alonso na zadnjeg s modrinjom,a croos ide na svoju prirodnu poziciju prednjeg veznog.
|
Čini mi se da će ovi novi dečki prije glumiti zamjene Alonsu nego on njihove, s obzirom na Alonsov utjecaj na Realovu obranu (kada je odmoran i fizički spreman naravno).
Citiraj:
što svi govore hames,pa stari mu je dao ime po jamesu bondu,onda je james,bilo u kolumbiji,hrvatskoj ili azerbeđanu,!a to kako ga oni zovu na španskom ,nema veze! Slazete se?
|
Ne bi se štel mešat ... ja čitam/pišem kako Rodrigezi vele