nema meni te opcije read only, kada stavim na setings otvori mi neke druge ponude ali read only ne.
imam neku opciju kada stisnem na strane s tim podacima u setingsu right to left reading order jel to možda moram stisnut? dakle kad stisnem setings, onda sa strane ne na console :1 već na ovaj obrisani prostor stisnem desni kliik i onda mi izbaci taj right to left reading order, jer kažem svaki put vidim sad je promjenjeno a kada izađem igre i uđem ponovo opet mi je na 0 i sada iako mi piše 1 ne mogu nakon Insert keya ništa ukucat jer mi Insert ne radi. a promjenio sam console 0 u console 1.
ovi gore su sve objasnili, samo nisu objasnili najvažniji dio kako se save to sranje. a bez toga imam šipak, a ne šifre, pošto nemam pojma jer mi nisu napravili detaljne upute. i tako sam skužio da za većinu igara ti pola uputa ne napišu i onda si ko riba na suhom, mislim igram i bez šifri ali nakuco bi si malo golda i nešto skilova jer mi stvarno nije cilj nabrijat embermage da mi bude igra prelagana tek toliko da mogu radit neke spelove i ubrzat igranje.
i steam me tražio nešto nisam mogo ući u igru, pa sam stiso neku prvu opciju i onda sam opet mogo igrat ali naravno bez Insert keya, vjerojatno igra mjenja taj config file što ti kažeš pa me to prca. uglavnom vidim da mi je taj file u kojem su mi setings, već sad na read only.