Što moram napraviti da SMS poruke mogu pogledati kao i slike online, na svom MS računu? Il eventualno negdje drugdje, al isto da su mi kako na uređaju tako i online?
tnx
Citiraj:
Autor Guls
Dalo bi se o ovome, jer imali smo dva Sensea u kući (istinabog stariji sense, nismo imali zadnju generaciju htc-a na androidu), i to se moralo factory resetat dvaput godišnje jer je bilo nemoguće raditi koliko su se vukli ti htc-i.
Ali ne bi baš da ovo sad postane android vs wp jer jedan nema veze s drugim.
Jedino što ih veže je da su oba OS-ovi. Sve ostalo je vezano uz usere i njihove preferencije.
Ja recimo osobno više ne mogu smisliti android. Vezan sam uz android od v1.6 do v4.4 i jednostavno ne vidim taj neki korak naprijed, pretrzavo, preneoptimizirano, rekao bih da još nije izašao iz open bete. Prelazim na wp platformu jer je to odlična platforma za poslovnog korisnika kakav sam ja, pogotovo zato jer sam vezan MS tehnologijom u firmi i zahtijevam mali broj aplikacija koje rade trenutno i fluidno. Sve je to od usera do usera.
|
Problem androida je da moraš imat hajend uređaj da sve radi kako treba, na WP-u možeš kupit L520 za siću i sve će radit jednako dobro ko i na hajend uređaju.