Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Autor Neo-ST
Pričaš gluposti i zvučiš ko fanboy.
Ne bi da si ti napravio WP pa to tako osobno primaš.
Prvo, kažeš da je problem šta neki žele da WP bude sličniji Androidu (notifications bar, Files, itd.), a onda i sam Microsoft to napravi, i koliko vidim nitko se ne buni.
Pretpostavljam da ćeš sada reći kako je MS to napravio jer ga Android ekipa pritišće ?
Drugo, spominješ flashanje romova, i sl.
Reci mi, tebi je vjerovatno službeni 8.0 na mobitelu ?
Treće, nemoj generalizirati jer su te pogodili moji postovi. Ja nisam "android ekipa", niti ih predstavljam. Samo mi smetaju neke stvari na WP-u, pa sam naivno išao biti iskren i rekao šta mislim. Isto ću ti reći i za sve Android uređaje koje sam imao.
Četvrto, neki Androidi su u qrcu, neki rade "out of the box", kao recimo Sense, što bi znao da si ga imao duže vrijeme, tako da tvoj argument ponovnog generaliziranja pada u vodu.
Inače, zbog ljudi poput tebe, sve manje ljudi želi uopće išta reći iskreno na forumu jer ako kažu nešto, ne daj Bože, protiv aktivne teme onda moraju trpiti ova zadirkivanja, šta na kraju šteti samom forumu i kvaliteti/različitosti postova.
|
Eto citam citam i ajd dobro, ali brate mili kako mozemo govoriti da je sense(android) ok i da radi bez trzanja, to je ludost.
Stvar je sljedeca, sense skin je napravljen i isporucuje se na svim HTC modelima od low end do high end uređaja. Ti kazes da tebi radi super i bez štekanja(što sumnjam jer mi lega ima one i njemu steka al neka) ali ono sto zanemarujes je cinjenica da taj sustav treba raditi i na low end uređajima, a na kojima radi kao i manje vise svi drugi androidi(usrano, usporeno i retardirano). Jebo os za koji ti treba flagship specs da radi iole normalno.
Zamislite da Microsoft izda Windows koji radi normalno samo na konfiguracijama sa core i7 procevima, 8 ili 16 gb rama, ssd diskovima, i nvidia 780 ili ati r9 grafama. Jel bi i onda tvrdili da je os super i da super radi ? I think not, mislim da bi ljudi pizdili i srali(sa pravom) da je os jebeno smece. Naravno kada je android u pitanju sve ok i to tako treba biti.
p.s. meni je jasno da ni nokia lumie 520,620 i sl. ne rade bezgrijesno i one se znaju patiti, ali to je i dalje divota naspram androida u toj cijenovnoj kategoriji.
p.s.2 Za ove koji misle da sam wp fanboy i da nisam u zivotu drugi mob u ruci drzao, evo par info. Osobno koristim win phone ali mobitele mjenjam u prosijeku svakih 6 mjeseci, nerijetko između toga se mjenjam za mobitele sa prijateljima tako da sam samo ove godine koristio i HTC One, Xperiu z1, galaxy s4 i iphone5. Isto kod tableta, imam SurfaceRT, Pipo tablet(lowend android),Ipad Mini(prodan), a koristio sam i Kindle, Kindle HD, Galaxy Tab.. S obzirom na to volio bih reci da imam poprilicno dobar uvid u platforme i kako one rade u rl.
Da ne radim novi post, evo jedno upozorenje svima koji razmisljaju o kupnji L925 u Vipu, moja ima problema sa LTE mrezom u HR, odnostno malo malo ostanem bez signala i onda mi se signal polako vraca. Neznam dali je samo u mojoj problem ali eto upozoreni ste. P.s. jel netko od vas imao sličnih problema ?
Zadnje izmijenjeno od: AtOmIc. 23.07.2014. u 11:21.
Razlog: Lumia 925 info
|