View Single Post
Staro 23.07.2014., 10:36   #5595
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Veći problem je što neki žele da WP bude što sličniji Androidu. Od File Explorera, notification bara, pa do nekih drugih stvari. Od iOS ekipe se nitko ne dolazi prepucavati, samo Android ekipa koja mi nije uopće jasna.

Gledam Android temu i većina postova su rootanje, stavljanje romova, modifikacije romova, problemi sa softverom...

Odličan je taj Android i službeni support kad svi morate prvo otključavati (rootati), pa flešati svoje mobitele 3rd party ROM-ovima kako bi radili donekle normalno. Svaka rasprava i argumenti o tome što WP fali padaju u vodu kad Androidu fali najvažnije... "work properly out of the box".
Pričaš gluposti i zvučiš ko fanboy.
Ne bi da si ti napravio WP pa to tako osobno primaš.

Prvo, kažeš da je problem šta neki žele da WP bude sličniji Androidu (notifications bar, Files, itd.), a onda i sam Microsoft to napravi, i koliko vidim nitko se ne buni.
Pretpostavljam da ćeš sada reći kako je MS to napravio jer ga Android ekipa pritišće ?

Drugo, spominješ flashanje romova, i sl.
Reci mi, tebi je vjerovatno službeni 8.0 na mobitelu ?

Treće, nemoj generalizirati jer su te pogodili moji postovi. Ja nisam "android ekipa", niti ih predstavljam. Samo mi smetaju neke stvari na WP-u, pa sam naivno išao biti iskren i rekao šta mislim. Isto ću ti reći i za sve Android uređaje koje sam imao.

Četvrto, neki Androidi su u qrcu, neki rade "out of the box", kao recimo Sense, što bi znao da si ga imao duže vrijeme, tako da tvoj argument ponovnog generaliziranja pada u vodu.

Inače, zbog ljudi poput tebe, sve manje ljudi želi uopće išta reći iskreno na forumu jer ako kažu nešto, ne daj Bože, protiv aktivne teme onda moraju trpiti ova zadirkivanja, šta na kraju šteti samom forumu i kvaliteti/različitosti postova.
Neo-ST je offline