Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Al da ti budem iskren,potrošio sam samo 20 eurića tj .5500 golda...  Falilo mi je 5000 golda da bi imao 11900...
Ovo čudo je SAVRŠENO!
Ne treba pucat gold uopće,odličan view range,brzina,preciznost,punjenje...savršen tenk,zarađuje PUNO!
http://wotreplays.com/site/1023338#e...pirit-fcm_50_t
Brijem da komotno mogu prodat redom t34,is6,sp,kv5...
Ali muči me iskon internet!!! i stalna pucanja veze!!!! tenk mi po nekoliko puta samo nastavi na sec-dvije,izgubim kontrolu...lud sam zbog toga...
|
Ti si stvarno fenomen, aaaa mrzim te

Tenk je jako dobar i ništa ti nisi uranio, ove akcije na premiume (ali čistaka, zayebi ove "poklon pakete" tj. koji to zapravo i nisu) su sve slabije, i mislim da će i ove godine dati popusta na koješta, ali na zlaćane tenkove- čisto sumnjam (dajBože da se varam).
E, da za net: ja prešao prije dva dana na bnet sa optime (koja mi je bila ok sve do momenta kada sam ih odyebao sa produženjem ugovora; mjesec-dva iza toga ping se udvostručio, veza nestabilna...jbmu psmtr ako oni meni nisu paricu promjenili na lošiju)...uglavnom sada sam na 30-40ms pingu (optima 70-90 uz pun q crvenih lampica i treperenja iste u igri), i to je sada sasvim druga priča.
Ping enormno puno znači; ja na poslu imam optiku sa pingom cca 20-30ms u igri, i tamo sam redovito bolje prolazio, nisam mogao ne primjetiti iako je komp koji jedva vrti 30-40fps uz rezanje svega i svačega, ovaj doma potegne i do 100fps na max. detaljima, ali uz onakav ping i gubitke paketa je stvarno bilo jedva podnošljivo, džaba super konfa, džaba sve...

Uglavnom, topli savjet da si središ vezu ako ikako možeš, zbilja vrijedi
@CatKiller: A u qrc krasni! Sada i T-34-3 moram nabaviti!!