View Single Post
Staro 22.07.2014., 18:52   #1388
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Full Throttle Pregled postova
Jel onda bolje isključiti team balance?
A ono, stvar osobnih preferenci, ja ga imam ugašenog jer je imho pointless tražit server sa tim filterom kad ionako velika većina servera ima balancere preko procona ili rconneta koji nemaju veze sa tim ea-ovim balancerom.

Citiraj:
Mislim čemu uopće omogućiti custom balancer kad se može iskoristit za imbalans. Još s jednim "odličnim featurom" uništili igru. J*** ih pokvarene/nesposobne.
A gle, ideja custom balancera je odlična, da ih ekipa ne abuse-a, ili da ih složi kak treba (da ne razbijaju squadove, da rade balans po levelima, da se balans ne radi svakih 5 sec, nego u većim razmacima, te score balance po završetku runde, itd.).
EA-ov balancer, koji ima po defaultu na svakom serveru, je fail, i uglavnom ne radi niti tu osnovnu funkciju koju treba radit a to je da nikad na serveru ne bude više od 1 igrača viška na 1 strani te da se switcha last joiner na server.

Citiraj:
Isto mi je super kad je u jednom timu 10% onih koji su u klanu, a s druge strane su maltene svi
A jbg, to moraš sagledat sa druge strane - ako ekipa/klan, plaća zakup servera, logično je da bi oni svi htjeli igrati zajedno na istoj strani. Normalno je da dok se puni server da se podijele i igraju pola-pola jedni protiv drugih, ali glupo bi bilo očekivati da će se 5-10-15 ljudi koji su nekakva ekipica/klan klati međusobno ako mogu igrati svi zajedno protiv nekog drugog klana ili random ekipe koja dođe na server.